Фірташ повернувся!

Фірташ повернувся!Фірташ до Чернівців повернувся з великим гуком. \”Маланка фест\” цього року все проходила під контролем і під прапорами олігарха Фірташа.

Зі сцени на площі Філармонії ведучі цілий день, 15 січня, низько кланялися Фірташу за те, що він платив, аби місто перевернули з ніг на голову. Місто здибіло. Маланки ходили й їздили, повзли і бігали. Вони співали і танцювали, кривлялися і брикалися. За це все Фірташ заплатив їм 100 тисяч гривень. А ще місто додало по 4 тисячі кожній маланці. І в той же час волонтери збирали гроші на АТО. А чи були воїни АТО раді від такої маланки? Навряд чи так. Бо у Чернівцях перевдягалися у військову форму, навіть у десантну, та насміхалися над українськими бійцями, котрі на Донбасі в цей же час, ризикуючи життям бережуть Україну.

Фірташ повернувся!

Фірташ повернувся!

Чи варто було у час війни серед міста кривлятися, брикатися, співати, танцювати, тішитися та веселитися?! Хтозна! Одні кажуть, що можна, інші – що не можна.

Однозначно можна говорити, що саме Фірташ і подібні йому олігархи створили біду в Україні. Тому їм не місце серед порядних людей. Тож чому Фірташа славлять у Чернівцях? Невже він таки дійсно всю владу у нас тримає у кулаці?!

Петро КОБЕВКО

P.S. І нехай Вашківецька маланка сотні разів водить на ланцюгу Путіна, нехай його вішають десятки разів, та віри їй уже нема.

Фірташ повернувся!

Бо у 2014 році саме ця Маланка «продала» Фірташеві Майдан за 30 тисяч гривень. Зараз Фірташ їх буде оцінювати у 50 тисяч. Тоді з вулиці зникли сатири на Януковича, на беркут і на партію регіонів, бо вони були при владі і Вашківецька Маланка «здулася». Тепер вона танцює «Лебедине озеро» під керівництвом вічного есдека Сірецького.

peredplata