Член партії регіонів захопив Буковинські ліси

Член партії регіонів захопив Буковинські ліси22 січня 2016 року, відповідно до протоколу № 4 засідання Конкурсної комісії з відбору кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців Державного агентства лісових ресурсів України, визначено переможця конкурсу на заміщення вакантної посади начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства. Ним став Яковець Віктор Олександрович.

Ця інформація нібито ніц нам не говорить. Допоки ЧАС не покопався у списках депутатів Хотинщини від партії регіонів. І ми там знайшли цього Яковця:

б/м Яковець Віктор Олександрович 09.11.2010 Освіта вища, член Партії регіонів, тимчасово не працює

Якби то чоловік ніби помилився у 2010 році. Не у ту партію вступив. Так ні. Він досі з неї не вийшов.

Якщо громадськість не дасть належної оцінки тому, хто своїм членством у бандитській партії допомогав їй вбивати людей на Майдані, розв\”язувати війни у Криму та на Донбасі, то вони й надалі так чинитимуть з нами. А тепер ми партію регіонів пускаємо у ліси аби вона там грабувала українські багатства. Невже на Буковині не знайдеться сотні-другої майданівців, атошників, волонтерів і просто небайдужих людей, котрі стануть на перешкоді входженню у наш ліс регіонального прихвостня?!.

peredplata