ПриватБанк розшукує 50-тисячного власника пенсійної картки на Буковині

Найближчим часом ПриватБанк відзначить чудову подію – на Буковині буде оформлена ювілейна, 50-тисячна пенсійна картка. З цієї нагоди, Чернівецька філія ПриватБанку оголошує, так би мовити, зворотній відлік. Власник 50-тисячної пенсійної картки не тільки впише власне ім’я в історію ПриватБанку на Буковині, але й буде нагороджений цінними призами.

ПриватБанк розшукує 50-тисячного власника пенсійної картки на Буковині

“Ми здолали довгий шлях і зробили багато роботи, щоб заслужити довіру українців, – каже Ірина Корнило, керівник Напрямку соціальних програм ПриватБанку в Чернівецькій області ПриватБанку. – Сьогодні, коли кожен четвертий пенсіонер Буковини є нашим клієнтом, ми не маємо права зупинятися, ми постійно працюємо над покращенням наших послуг, над якістю обслуговування у відділеннях, над стабільною роботою банку в цілому. Ми з нетерпінням чекаємо на нашого ювілейного клієнта в кожному з відділень ПриватБанку по всій області”.

У Чернівецькій області ПриватБанку довірили свою пенсію близько 25% клієнтів, які отримують свою пенсію на картку, а це майже 50 тис. буковинців. За минулий рік буковинці відкрили в ПриватБанку понад 4 тис. нових пенсійних рахунків.

Клієнти, які довіряють виплату пенсії ПриватБанку, отримують ще й унікальні сервіси. Це і миттєве зарахування пенсії на картку; і можливість отримувати додатковий дохід у вигляді відсотків на залишок на карті; і оплата комунальних платежі з пенсійної картки без комісій; і можливість оформити послугу \”Стандарт безподатковий\” (нарахування відсотків на пенсійні виплати за ставкою депозитного вкладу, відсотки на які не оподатковуються); і участь в акціях та безкоштовних фінансових тренінгах, які проводять банківські спеціалісти.

Безперечною перевагою для клієнтів ПриватБанку є участь у всеукраїнській дисконтній програмі знижок “Бонус Плюс”. В мережі магазинів, аптек, закладах харчування тощо клієнти можуть отримувати знижки до 20% просто розраховуючись карткою ПриватБанку.

Окрім цього, в ПриватБанку є послуга з оформлення пенсійних карт на дому та доставка карт за адресою. Клієнт може замовити доставку пенсійної картки, звернувшись на гарячу лінію за телефоном 3700. Доставка здійснюється протягом 5-ти робочих днів з моменту звернення клієнта.

На сьогоднішній день кожен другий пенсіонер, який отримує пенсію на банківську картку, є власником пенсійної картки ПриватБанку. Згідно з даними Пенсійного фонду, загальна чисельність пенсіонерів України становить майже 12,3 млн осіб.

peredplata