УНСО набирає рекрутів для навчання військовим спеціальностям

Упродовж першої половини 2016 року запланована ротація близько 300 осіб серед солдатів, сержантів та офіцерів 131-го ОРБ ЗСУ, де служать УНСОвці.

Навчальний центр УНСО ім. Є.Коновальця, який знаходиться у Вінницькій області, відкриває новий набір рекрутів для навчання військовим спеціальностям та підвищення кваліфікації для поповнення особового складу рядових та сержантів 131-го Окремого розвідувального батальйону Збройних сил України, який боронить незалежність та територіальну цілісність України в зоні проведення АТО на сході країни, в зв\’язку з ротацією особового складу, який відвоював в зоні АТО минулий рік.

Додатково, триває набір офіцерів запасу різних спеціальностей для підвищення кваліфікації та заміщення офіцерських посад у батальйоні.

У Навчальному центрі УНСО гарантується офіційне оформлення, професійний вишкіл згідно найкращих світових методик з підготовки військових розвідників та диверсантів, харчування, розміщення. За можливості забезпечуємо формою та спорядженням (співпрацюємо з волонтерами).
Більше інформації про вступ в батальйон за посиланням http://unso.in.ua/uk/battalion
Записатись на вишкіл до Навчального центру УНСО можна за телефонами:
093 013 1613
095 920 86 26

peredplata