Один з керівників комунальної медичної установи \”Міська стоматологічна поліклініка\” укладав договори з ТзОВ у взаємовідносинах з яким мав приватні інтереси

Один з керівників комунальної медичної установи "Міська стоматологічна поліклініка" укладав договори з ТзОВ у взаємовідносинах з яким мав приватні інтересиЧернівецькою місцевою прокуратурою складено протокол про адміністративне правопорушення, пов\’язане з корупцією, передбачене ч. 1 та ч. 2 ст. 172-7 КУпАП (неповідомлення про наявність реального конфлікту інтересів та прийняття рішення в його умовах) стосовно одного з керівників комунальної медичної установи \”Міська стоматологічна поліклініка.\”

Встановлено, що вказаний посадовець передав в оренду належне йому на праві власності приміщення одному із ТзОВ, де працює його дружина. Незважаючи на наявність приватного інтересу у взаємовідносинах з даним товариством, упродовж 2015 року керівник укладав договори з вказаною фірмою про постачання виробів медичного призначення для Міської стоматологічної поліклініки на загальну суму понад 1 млн. грн., не повідомивши про це Чернівецьку міську раду.

Протокол про адміністративне правопорушення, пов\’язане з корупцією, направлено до Шевченківського районного суду м. Чернівці для розгляду у визначений ст. 277 КУпАП п\’ятнадцятиденний строк.


Прес-служба прокуратури Чернівецької області

peredplata