Яценюк написав заяву про відставку – нардеп

Яценюк написав заяву про відставку - нардепПрем\’єр-міністр України Арсеній Яценюк вже написав заяву про відставку та передав її у Верховну раду. Про це в Твіттері написав позафракційний нардеп Борислав Береза.

“Маленький инсайд. Сессионный зал ждет сейчас объявления об отставке Яценюка. Заявление написано. В Украине все может поменяться, но… Ждем!”, – написал политик.

У коментарі «Слову і Делу» Береза повідомив, що про можливу відставку Яценюка знають і в «БПП», і в «Народному фронті». За словами нардепа, зараз в Раді йде година запитань до уряду, але самого Яценюка немає.

Підтвердив відсутність прем\’єр-міністра в парламенті і народний депутат від «Батьківщини» Ігор Луценко. Крім Яценюка, в Раду також не прийшли міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і голова Нацполіціі Хатія Деканоїдзе.

На думку голови фракції «Народного фронту» Максима Бурбака, подібними чутками просто намагаються відвернути увагу від можливого провалу відставки генпрокурора Віктора Шокіна.

Бурбак також зазначив, що чутки про нібито відставку прем\’єр-міністра «вкидаються» в основному по п\’ятницях для того, щоб обговорювати цю тему на різних ток-шоу.

Джерело:obozrevatel.com

peredplata