ГО\”МАЙДАН\” Буковини вимагає відставки Мунтяна і Маковецької

ГО"МАЙДАН" Буковини вимагає відставки Мунтяна і МаковецькоїАктивісти Майдану Гідності у Чернівцях вважають , що керівництво обласної ради порушує закон України. Тому вимагає звільнення голови Мунтяна від ВО\”Батьківщина\” та його першої заступниці Маковецької від РПУ Олега Ляшка.

Директорові Національного антикорупційного бюро України
Ситнику А.С.

Шановний Артеме Сергійовичу!

Чернівецьке обласне об’єднання «Майдан» просить відреагувати щодо недопущення порушення Закону України «Про місцеве самоврядування» в частині суміщення посад :
– громадянином Мунтяном Іваном Миколайовичем, який є головою Чернівецької обласної ради та переобраний 13 березня 2016 р. на посаду голови Чернівецької обласної організації політичної партії ВО «Батьківщина» (частина третя статті 55 про неможливість «…суміщати свою службову діяльність з іншою роботою, у тому числі на громадських засадах … »;
– громадянкою Маковецькою Інгою Степанівною, яка є першим заступником голови Чернівецької обласної ради і одночасно головою Чернівецької територіальної організації Радикальної Партії Олега Ляшка (частина восьма статті 56 про «обмеження сумісності їх діяльності з іншою роботою (діяльністю), встановлені цим Законом для голови ради».

Прийнято Президією Ради Чернівецького обласного об’єднання «Майдан» 18.03.2016р.

З повагою
Голова виконкому Юрій Скорейко

peredplata