Буковинка Катя \”одружилася наосліп\” з нареченим з Ізраїлю

Буковинка Катя "одружилася наосліп" з нареченим з ІзраїлюМіцну родину будуватимуть спортсменка, активістка і просто красуня Катя і прагматичний підприємець Олександр, який приїхав до України у пошуках ідеальної нареченої із Ізраїлю.
Вона підкорила його з першого погляду своїми манерами, поведінкою, характером і ставленням до себе та світу.

Він прагнутиме завоювати її, змінюючись. І будь-якими способами намагатиметься показати, що вона його друга половинка. Норовлива Катерина влаштує чоловіку не один тест, перш ніж зможе повірити йому та довірити своє життя і долю.

відео тут

За сім днів під одним дахом вони подолали непрості випробування, але таки залишили собі обручки у кінці програми. Після завершення ж зйомок Сашко поїхав до Ізраїлю, а Катерина – до Чернівців.

Як змінилося життя героїв, які отримали другий шанс на щастя, дізнавалася ведуча Леся Матвеєва.

\”Ми спілкуємося поки по скайпу. Якщо вдається, то зідзвонюємося майже щовечора\”, – розповіла Катя, яка саме була на зв\’язку із Олександром.

Сашко ж запевнив, що не хоче жити на відстані із обраницею і вже шукає шляхи вирішення ситуації: \”У на є три варіанти розвитку подій: або Катя переїжджає до Ізраїлю, або я до Чернівців , або ми разом до Одеси\”.

Перед тим, як визначитися з майбутнім місцем спільного проживання, Катя планує відвідати Ізраїль.

\”Я, насамперед, дуже хочу поїхати до нього, побачити його побут ,його життя\”, – зізналася учасниця. Олександр своєю чергою із нетерпінням чекає на приїзд Каті і вже планує робити капітальний ремонт у своєму помешканні.

peredplata