На Буковині звільнили губернатора та головного поліцейського

На Буковині звільнили губернатора та головного поліцейськогоКінець тижня на Буковині відзначився непередбачуваними кадровими змінами. Першим і найбільш шокуючим стало звільнення Президентом України голови Чернівецької облдержадміністрації Олександра Фищука. На його місце відповідним указом Президент призначив буковинського нардепа Максима Бурбака.
Прикладу Петра Порошенка послідував і Міністр внутрішніх справ України, Арсен Аваков.

На численні прохання громади він звільнив з посади керівника буковинської Нацполіції Сергія Пілігрима. Проте підходящого кандидата на посаду головного поліцейського пан Аваков підшукати не зміг, і тому вирішив оголосити відкритий конкурс, про що повідомив на своїй офіційній сторінці в мережі фейсбук. «Головні вимоги до керівника Нацполіції – чесність, відкритість та нетерпимість до корупції» – зазначив міністр.

До складу комісії, яка проводитиме відбір кандидатів, увійдуть громадські активісти, учасники АТО та представники ЗМІ. Головою комісії призначено заслуженого журналіста України Петра Кобевка.

Записатися на співбесіду можна сьогодні, з 14-00 до 18-00 в приміщенні Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області за адресою: м.Чернівці, вул. Головна, 24.

peredplata