Прикордонники затримали громадянина Молдови, який намагався провезти пістолет

Сьогодні, близько 11:00 раку в пункті пропуску «Мамалига» вході огляду легковика, молдовської реєстрації відбулося спрацювання службового собаки. Після чого оглядовою групою з передньої ніші, з боку пасажира, було вилучено газовий пістолет. Хоча у водія були документи на носіння та зберігання такого роду зброї, дозволу на перетин кордону із засобом травматичної дії, той не мав. А тому у чоловіка вилучено газовий пістолет. Про це інформує прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Прикордонники затримали громадянина Молдови, який намагався провезти пістолет

Також, сьогодні підранок в пункті пропуску «Порубне» прикордонниками та митниками було виявлено мікроавтобус марки «Фольксваген», водій якого намагався переправити 1330 пачок сигарет до Румунії. Нашпигувавши тютюновою продукцією колеса своєї автівки, 52-річний буковинець сподівався курити сигарети марки «Rothmans», вже поту сторону кордону.

Тепер чоловік позбувся сигарет та мікроавтобуса марки «Фольксваген» 2001 року випуску, сума оцінки вилученого склала понад 167 тисяч гривень.

Ще одні приховані сигарети цими вихідними, виявили прикордонники відділу «Красноїльськ» спільно з співробітниками СБУ в Чернівецькій області. Володіючи випереджувальною інформацією спільною міжвідомчою групою під час патрулювання було виявлено місце накопичення тютюнових виробів. Схованку, що була добряче замаскована правопорушники обладнали неподалік загороджувального паркану. Використавши лісову гущу ті приховали 12 ящиками сигарет «Marble» без акцизної марки. Наданий час сигарети доправлено до прикордонного підрозділу, після їх перерахунку вони будуть передані співробітникам ДФС.

peredplata