Чернівецька митниця за 4 місяці поповнила бюджет на 604 мільйони

Чернівецька митниця за 4 місяці поповнила бюджет на 604 мільйониУпродовж чотирьох місяців 2016 року Чернівецькою митницею перераховано до Держбюджету України майже 604 мільйони гривень, що складає понад 132% виконання доведеного до митниці індикативу. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження податків та зборів збільшилися на понад 211 млн.грн. Про це інформує ГУ ДФС у Чернівецькій області.

У квітні поточного року буковинські митники також перевиконали план надходжень – на понад 45 млн.грн. Загалом до скарбниці нашої держави упродовж місяця перераховано понад 167 млн.грн., що більше показника квітня минулого року на понад 70 млн.грн.

“Наразі забезпечення економічної стабільності нашої держави є першочерговим завданням. Вкотре роблю акцент на тому, що добросовісне виконання своїх обов’язків для кожного з нас є справою честі, – зазначає головний митник Буковини Микола Салагор. – Сума перерахованих до Держбюджету коштів упродовж чотирьох місяців 2016 року є найбільшою у порівнянні з аналогічними періодами попередніх років. Впевнений, що ми і надалі спрямовуватимемо усі зусилля на досягнення високої результативності у роботі, адже кожна забезпечена нами гривня з мільйонних перерахувань до Держбюджету – це реальні кошти, з яких фінансуються наші захисники та здійснюються інші соціальні виплати”.

peredplata