У Чернівцях на Бульварі Героїв Крут горіла 5-поверхівка

Впродовж останньої доби у Чернівцях сталося 2 пожежі. Так, на Бульварі Героїв Крут сталася пожежа в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку. Вже за 3 хвилини після повідомлення про пожежу на місце події прибули рятувальники.

У Чернівцях на Бульварі Героїв Крут горіла 5-поверхівка

Оскільки на пожежі виникло сильне задимлення, рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання. Вогнеборці увійшли в підвал та виявили всередині чоловіка 1978 року народження, після чого вивели його на вулицю. Як з’ясувалося, в підвали чоловік без постійного місця проживання влаштував собі притулок. Рятувальники передали чоловіка працівникам швидкої медичної допомоги для огляду. Вогнеборці ліквідували пожежу, не допустивши подальшого поширення пожежі. За попередньою інформацією, пожежу спричинило необережне поводження з вогнем самим чоловіком.

Ще одна пожежа у Чернівцях сталася цієї ночі на проспекті Незалежності. Загорання сталося в автомобілі «BMW», звідки перекинулося на розташовані поруч 2 автомобілі «Citroen» і «Dacia». Також існувала загроза перекидання вогню на інші розташовані поруч автомобілі. Рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області, які виїжджали на місце події, ліквідували пожежу. Завдяки цьому від знищення були врятовані розташовані поруч автомобілі. Вогнем пошкоджено 3 автомобілі. Про це поінформувала прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata