Буковинські прикордонники затримали іномарку \”нафаршировану\” цигарками

Вщент заповнену автівку з сигаретами різних марок сьогодні вночі затримали на Буковині прикордонники та митники – повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Буковинські прикордонники затримали іномарку \"нафаршировану\" цигарками

Так, близько другої ранку в пункті пропуску «Порубне», прибув легковий автомобіль марки «Опель Астра». Під час проходження прикордонно-митного контролю водій повідомив, що жодних прихованих товарів та предметів не перевозить. Проте під час перевірки транспортного засобу в працівників пункту пропуску виникли сумніви щодо правдивості слів водія.

Прикордонники прийняли рішення здійснити поглиблений огляд автомобіля. Як результат, спільно-оглядовою групою виявлено 13 місць з прихованими тютюновими виробами. В загалом було вилучено 1600 пачок цигарок різних марок на суму понад 20 тисяч гривень. Також 29-річний буковинець позбувся свого «опеля» 1995 року випуску.

Поряд з цим, на вихідних прикордонниками відділу «Краснїльськ» було затримано 10 ящиків з сигаретами марок Марбле» та «Ашіма», які «горе-підприємці» намагалися переправити до Румунії.

peredplata