Влада проти добробатів

На Буковині два дні вшановувати пам\’ять невинно убієнних у часи репресій та вивезених земляків 13-14 червня 1941 року до Сибіру.
І в перший день, і у другий до пам`ятного хреста приходили кілька людей. Комусь за посадою годилося там бути, комусь за партійною приналежністю.
Тільки одне хвилює – людям стало байдуже те, що було. А це непокоїть. Бо саме у 1941 році російські загарбники мордували українських людей, вивозили до Сибіру, катували у ГУЛАГах. І тепер на сході України вони хочуть відновити ті порядки, які встановлювали колись по всій Україні.
Якщо народ, нація не протиставить загарбникам свою єдність і силу, то все може повторитися.

І найстрашніше в історії українців – це зрада та зрадники. Вони колись призводили до занепаду держави, до знищення кращих її синів і доньок. І тепер не краща ситуація.

Влада проти добробатів

Тільки Путін з його агресивною війною проти України зумів об`єднати всю націю проти Росії. У 2014 році ми всі як один стали на захист Батьківщини. Хто не вмів воювати, вбивати ворога, той ставав волонтером. Хто не був волонтером, той допомагав чим міг. І ми зупинили ворога на Донбасі, не дозволили йому перейти Перекоп. І вже сподівалися бити ворога на всіх фронтах. Українські добровольчі загони ОУН, ДУК «Правий сектор», УНА-УНСО, «Київська Русь», «Донбас», «Азов», «Айдар» уже били росіян та їхніх посіпак на їхній території. Але зрадники з Генштабу, з парламенту, з адміністрації Президента України, з уряду кожного разу відводили наші війська від російських, яким наші наносили удари. Кількох зрадників таки знайшли у Генштабі. А скільки їх там ще залишилося?.. І тоді сталося те, чого ми не чекали: українська влада почала боротьбу з добровольчими загонами, а не з російськими загарбниками.
Активних воїнів посадили до тюрем, ідеологічно стійких повбивали. Добровольчі загони розформували. Українська влада замість Путіна, зробила зачистку в Україні. Бо владі, котра має свої фабрики на території Росії, не потрібні патріоти.

Владі, яка свої кошти переводить в офшори, не потрібні українські воїни. Цій владі потрібен процес. А цей процес їй щодня приносить великі прибутки.
І ні з того, ні з цього 12 червня у районі шахти «Бутівка» загинули 4 бійці «Правого сектору». Ще 11 були поранені. Замість того, аби про них говорити як про героїв, влада розпочала шалену пропагандистську атаку проти своїх. Більше за Путіна та росіян, вони ненавидять свої добровольчі батальйони.
Спочатку повідомляли, що ніхто не загинув. Коли не змогли приховати правду, почали нібито розслідування: чому бійці «Правого сектору» були на передовій.
А були вони там тому, що люблять свою Батьківщину. І їм за це нічого не потрібно. Навпаки, вони готові за свою любов пожертвувати життям.

Українська влада зробила злочин. Вона захотіла назвати героїв «незаконним збройним формуванням» на догоду Москві та терористам Донбасу.

Речники міністерств, гройсманів та порошенків тепер нібито дивуються:

– Яким чином люди, які не відносяться до ЗСУ, без відповідного дозволу знаходяться на передовій?

Їм чітко і різко відповів командир ДУК «Правий сектор» Андрій Стемпіцький:
– Щоб захистити Батьківщину дозвіл не потрібен. І в кого його брати? Може у тих, хто допустив захоплення українських територій? Чи у тих, хто не може уже 2 роки повернути ці території? Чи може у тих, хто без єдиного пострілу здав Крим?
Хто делегував медведчукам і їм подібним у Мінську вести перемовини з терористами від імені українського народу?..

Бійці ДУК ПС змогли відстояти шахту «Бутівку». Вони дві доби просили допомоги від ЗСУ. Не дочекалися. Поклали свої голови, віддали своє життя за Україну. А їх тепер хочуть ще й звинуватити. У чому?

Інцидент у «Бутівці» зараз використовують для того, аби добити українську добровольчу армію. А що буде потім?

«Рошен» у Росії, капітали у Панамі?

А як жити українським людям?!

Влада боїться добровольчих батальйонів, котрі можуть змести її так, як змели владу Януковича. Тому робить все для того, аби добровольці загинули на дорогах війни. Хто не загине там, того згноять у тюрмах.

Хіба такої влади ми добивалися на Майдані?!

Петро Кобевко

peredplata