МАУ з\’єднає Київ та Чернівці

МАУ з'єднає Київ та Чернівці12 липня 2016 року авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» розширить мережу внутрішніх рейсів і розпочне виконувати регулярні польоти між Києвом та Чернівцями. Квитки на рейси можна придбати на сайті, в касах та Контактному центрі МАУ, а також в офісах уповноважених агентств авіакомпанії.

Рейси, що з\’єднують Київ та Чернівці, виконуватимуться щодня на сучасних літаках Embraer 145 з двома класами обслуговування – бізнес і економічним. Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії МАУ.

Розклад рейсів:

№ рейсу Напрямок Дні Виліт* Приліт*
PS041 Київ – Чернівці 1234567 20:00 21:00
PS042 Чернівці – Київ 1234567 07:00 08:00

Розклад рейсів до/з Чернівців складено таким чином, щоб забезпечити максимальну зручність бізнес клієнтам МАУ, які прилітають до Києва, а також оптимальні стикування всім категоріям пасажирів, які подорожують далі рейсами МАУ до ключових пунктів Європи, Азії, США та країн СНД.

«На тлі нарощування міжнародної мережі МАУ продовжує розширювати географію польотів в Україні, – зазначила Євгенія Сацька, корпоративний прес-секретар МАУ. – Зі стартом нових рейсів кількість пунктів МАУ в Україні зросте до дев\’яти і включатиме Київ, Львів, Харків, Одесу, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Вінницю та Чернівці. Таким чином, на сьогоднішній день МАУ пропонує нашим громадянам і пасажирам з інших країн найбільш розгалужену мережу маршрутів по Україні та, відповідно, широкий діапазон можливостей для подорожей як прямими міжнародними рейсами, так і транзитом через Київ».

Ціна квитка економічного класу в обидві сторони з урахуванням всіх зборів і податків складає від 1126 гривень (ціна може змінюватися залежно від коливань курсу гривні до долару США).

Докладну інформацію про авіакомпанію МАУ можна отримати на сайті www.flyuia.com

peredplata