Комісія з питань охорони здоров\’я облради бачить Малишевського на посаді головлікаря онкодиспансеру

Комісія з питань охорони здоров'я облради бачить Малишевського на посаді головлікаря онкодиспансеру22 червня, на засіданні Комісії з питань охорони здоров’я, праці, соцзахисту населення та підтримки учасників АТО розглядали дві кандидатури на посаду виконувача обов’язків головного лікаря Чернівецького обласного клінічного онкологічного диспансеру. Між лікарем-атовцем Ігорем Малишевським та заступником головлікаря онкодиспансеру І.Тащуком комісія вибрала лікаря-атовця.

Присутні на засіданні працівники онкологічного диспансеру прийшли підтримати діючого т.в.о. головного лікаря Іллі Тащука.

Водночас інша частина громадськості, серед яких були громадські активісти, чорнобильці, афганці та учасники АТО заступилися за Ігоря Малишевського.

Півтори години в залі засідань облдержадміністрації проходили обговорення кандидатур на високих тонах. Як зазвичай буває, у кожного своя правда і чути інших ніхто особливо не збирався.

Зокрема працівники онкодиспансеру наполягали на кандидатурі Іллі Тащука. Аргументами були наявність відповідних лікарських категорій і просто те, що колектив виступає саме за нього.

За Ігоря Малишевського виступили переважно учасники АТО. Його перевагами стали молодість, участь в бойових діях на Сході України, бажання змінити \”закостенілу та прогнилу\” медичну систему.

Після тривалих дискусій комісія все ж проголосувала за Ігоря Малишевського. Але остаточну крапку в призначенні головного лікаря онкологічного диспансеру вирішить обласна рада.

За матеріалами БукІнфо

peredplata