На Буковину повернулась чупакабра? (відео)

У Хотинській районі Чернівецької області місцевий житель заколов вилами істоту, яка схожа чи то на голу лисицю, чи на голу собаку. І не схожа ні на ту, ні на іншу одночасно. Люди впевнені, що це і є та сама магічна чупакабра, яка п\’є з тварин кров.

На Буковину повернулась чупакабра? (відео)

Задні лапи у чупакабри довші за передні. Фото: acc.cv.ua

 – Чупакабра вийшла на полювання. Я її піймав у себе у дворі, – розповів журналісту інформагентства \”АСС\” Іван, житель села Рукшин. – Тварина давно вже бешкетує в нашому селі, відкривало клітки, з\’їдала домашню птицю, кролів.

Непроханого гостя Іван заколов вилами. Друга така ж тварина нібито втекла. Місцеві жителі кажуть, що це була істота з довгим тулубом, ще більш довгим хвостом, довгими вухами. Короткими передніми лапами і численними гострими зубами.

Мертву тварину показали ветеринарам. Ті тільки диву далися.

– Тварина, яку нам привезли з Рукшина, нагадує африканську лисицю, – передає \”АСС\” слова завідувача Чернівецької регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини Валерія Допіряк. – Але у цієї тварини дуже довгі вуха і кігті.

Фахівці припускають, що вбите створення може виявитися лисицею-мутантом. Але при цьому визнають, що вона має велику силу і завдяки довгим заднім лапам могла долати великі паркани.

Цікаво, що кілька років схожу тварину, яка наробила багато шкоди, бачили у селі Чагор біля Чернівців.

peredplata