На Буковині перед нарадою раптово помер директор держлісгоспу

На Буковині перед нарадою раптово помер директор держлісгоспуНа Буковині перед робочою нарадою раптово помер керівник \”Берегометського лісомисливсього господарства\”.

Як повідомили у прес-службі управління Держпраці в Чернівецькій області, смерть керівника підприємства настала під час робочого дня напередодні наради.

В Управлінні Держпраці у Чернівецькій області створено комісію спеціального розслідування випадку смерті на виробництві директора ДП\”Берегометське лісомисливське господарство\”.

Відомо, що фізичний стан здоров ‘я померлого раптово погіршився перед початком наради. Його оперативно доставили до лікувального закладу, де медики намагалися надати необхідну допомогу. Проте керівник підприємства 1967 року народження помер.

Наразі комісія розпочала детально вивчати обставини та причини настання смерті керівника підприємства.

Як повідомляється на сайті державного підприємства, чоловік помер 4 липня.

\”Всього два місяці пропрацював Володимир Фірчук на цій посаді, накреслюючи все нові і нові плани на майбутнє лісмисливгоспу. Креативні думки, новітні підходи до організації виробництва та ведення лісового господарства не давали йому спокою. В постійному пошуку та напруженому графіку роботи проводив свої дні наш директор. Та страшна раптова хвороба не дала можливості йому здійснити свої мрії\”, – йдеться у повідомленні.

peredplata