Хто потрапить під призов у разі сьомої хвилі мобілізації

Хто потрапить під призов у разі сьомої хвилі мобілізаціїВ Україні оголосять сьому хвилю мобілізації в разі різкої ескалації бойових дій на сході. Про це в ефірі \”5 каналу\” заявив радник президента й міністра оборони Юрій Бірюков.

\”Якщо на фронті справді буде загострення, оголосять сьому хвилю мобілізації\”, – заявив Бірюков.

Радник Порошенка зазначив, що в разі оголошення сьомої хвилі мобілізації, під призов потраплять військовослужбовці першої черги резерву. \”Якщо це відбудеться, то в першу чергу під призов потраплять військовослужбовці першої черги резерву, які вже пройшли АТО. Вони швидше стануть в лави захисників на фронті й не матимуть потреби в тривалому часі на навчання\”, – повідомив він.

Водночас Бірюков зазначив – поки що на фронті не спостерігається радикального загострення. \”Сильна напруга на сьогодні непомітна\”, – підкреслив Бірюков.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко пообіцяв зробити все можливе, щоб уникнути нових хвиль мобілізації. Раніше Порошенко заявив, що до 2016 р. може пройти лише одна хвиля мобілізації. Також Полторак казав, що в разі нової мобілізації достатньо буде призвати 10-12 тис. осіб.
Джерело: gazeta.ua

peredplata