Чернівецькі рятувальники отримали новий сучасний пожежний автомобіль

Одне з пріоритетних завдань керівництва Управління ДСНС України у Чернівецькій області полягає у покращенні матеріально-технічного оснащення пожежно-рятувальних підрозділів, адже це дозволить підвищити захист рятувальників та сприятиме швидшому та ефективнішому реагуванню на пожежі та надзвичайні ситуації. Результатом роботи є те, що в Чернівецькій області завершується кампанія по оновленню бойового одягу та спорядження рятувальників у всіх пожежно-рятувальних підрозділах, а тепер вдалося розпочати оновлення і автомобільного парку рятувальників. Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Чернівецькі рятувальники отримали новий сучасний пожежний автомобіль

22 серпня рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області отримали від ДСНС України новий сучасний автомобіль MAN європейського зразка. Під час урочистого заходу начальник Управління ДСНС України у Чернівецькій області підполковник служби цивільного захисту Сергій Михайлюк вручив ключі та номерний знак від нового автомобіля особовому складу підрозділу. Нове авто відрізняється своєю компактністю, комфортнішими умовами та кращими технічними можливостями у порівнянні із автомобілями, які є на озброєнні у рятувальників. «Сьогодні ми розпочинаємо оновлення нашої спеціальної техніки. Це дозволить ефективніше боротися з пожежами, адже автомобіль може вивозити значно більше вогнегасних речовин, дозволяє зменшити час ліквідацію пожежі, а це в свою чергу підвищує захист та безпеку наших краян», – зазначив Сергій Михайлюк.

Новий пожежний автомобіль буде введено у бойовий розрахунок рятувальників групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС та допомагатиме вогнеборцям захищати мешканців обласного центру від пожеж.

peredplata