У шести районах області зріс обсяг вантажоперевезень

У січні–липні п.р. автомобільним транспортом області перевезено (з урахуванням перевезень фізичними особами-підприємцями) 1,1 млн.т вантажів, виконано вантажооборот у обсязі 519,6 млн.ткм. У порівнянні з січнем–липнем 2015р. обсяг перевезених вантажів зменшився на 5,6%, вантажооборот – на 7,6%. Про це повідомляє Головне управління статистики Чернівецької області.

Збільшення обсягів перевезення вантажів у порівнянні з січнем–липнем 2015р. зафіксовано в автоперевізників шести районів, серед яких найсуттєвіше Вижницького та Сокирянського. Найбільш істотне зменшення цього показника відбулось у автоперевізників Кіцманського та Новоселицького районів. Обсяг вантажообороту збільшили автоперевізники шести районів, серед яких найбільше – Вижницького та Сокирянського. Найсуттєвіше зменшення вантажообороту зафіксовано в Путильському районі.

Пасажирським автотранспортом області було перевезено (з урахуванням перевезень фізичними особами-підприємцями) 16,5 млн. пасажирів, виконано пасажирооборот у обсязі 361,2 млн.пас.км. У порівнянні з січнем–липнем 2015р. обсяг пасажирських перевезень автомобільним транспортом зменшився на 29,6%, пасажирооборот – у 2,2 раза.

Зменшення кількості перевезених пасажирів порівняно з січнем–липнем 2015р. відбулось у автоперевізників усіх районів, найвагоміше – Новоселицького, Путильського та Кельменецького. Обсяг пасажирообороту найбільше зменшився в Новоселицькому та Путильському районах.

peredplata