Не ліпіть з лайна кулю, – нардеп Бурбак про повернення Білика

Не ліпіть з лайна кулю, - нардеп Бурбак про повернення Білика
Народний депутат, керівник фракції \”Народного фронту\” у Верховній Раді Максим Бурбак вважає плювком в обличчя чернівецькій громаді повернення Ростислава Білика, який звинувачується і підкупі виборців.

– Це плювок в обличчя громаді, зухвалий і цинічний, – сказав нардеп у коментарі molbuk.ua. – Сьогодні спостерігається спроба реваншу колишніх регіоналів і від нас залежить, чи будуть вони у міській раді. Партія \”Рідне місто\”, в яку Продан зібрав за бізнесовими інтересами колишніх регіоналів і тушок, продовжує отримувати вказівки від Борисова – правої руки Фірташа. Тепер дискусії про потрібність чи непотрібність перевиборів міської ради зайві – Чернівецька міська рада має бути переобрана. І я все зроблю, використаю всі законні методи, щоб перевибори відбулися. Я мав розмову з мером Олексієм Каспруком. Щоб уникнути звинувачень і закидів, Каспрук готовий піти на перевибори голови одночасно з перевиборами ради.

Що ж стосується Білика, то справа не завершена. Зараз я чекаю відповіді від Генпрокуратури про проведення розслідування щодо законності закриття прокуратурою Києва справи Білика.

Що ж до самого Білика, то не треба робити з нього мученика, як це хочуть зробити колишні регіонали, шукати політичні переслідування. Не робіть з лайна кулю, – можу сказати я їм. Ніхто не повірить. Треба мати совість. Бо не треба було підводити під статтю студентів.

Тому запевняю: далі буде і буде цікаво…

peredplata