Гроші на мітинги \”Батьківщини\” дає \”Окупаційний блок\”: Проплачують квитки для 75 працівників профспілок медичної галузі – Максим Бурбак

Гроші на мітинги "Батьківщини" дає "Окупаційний блок": Проплачують квитки для 75 працівників профспілок медичної галузі - Максим Бурбак

Так звані акції протесту, які організовують спільно \”Батьківщина\” та Опоблок, фінансуються російськими грошима в штабі Опоблоку.

Про це заявив керівник фракції \”Народний фронт\” Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

\”Всі бачать, що фракція, де найбільше плачуть про газ і тарифи, фактично об’єдналася в проросійську \”об’єднану опозицію\” з \”Окупаційним блоком\” і голосує з ними синхронно. Вони разом імітують тепер акції протесту\”, – наголосив Максим Бурбак.

\”Я повернувся з Чернівців. Проплачуть квитки для 75 працівників профспілок медичної галузі. Є інформація, що з Житомира 500 \”ошуканих вкладників\” везуть до Києва, а гроші їм видають у штабі Опоблоку\”, – заявив керівник фракції.

Він наголосив, що \”Народний фронт\” неодноразово звертав увагу керівництва СБУ щодо антиукраїнської діяльності телеканалу \”Інтер\” та прокремлівських нардепів, прізвища яких стали відомі із переписки прокремлівського політтехнолога Столярової – це народні депутати Каплін, Добродомов, Борислав Береза і колишній керівник адміністрації Януковича Льовочкін.

\”Підготовлені Москвою масові вуличні акції, основною метою яких буде насправді розхитати ситуацію в країні для дочасних виборів до Верховної Ради, а потім і дочасних президентських виборів\”, – наголосив керівник фракції.

\”Ми переконані, що кінцева мета цього – скасування запроваджених Яценюком санкцій та реформ, проголосувати закони, спрямовані на цілковиту зміну зовнішньополітичного курсу й виконання вимог Путіна. Крім того, організовані Москвою масові протестні акції будуть використані як виправдання для штучного \”сепаратизму\” в місцевих радах по Україні\”, – резюмував Максим Бурбак.

Джерело: http://nfront.org.ua/news/details/groshi-na-mitingi-batkivshini-daye-opoblok-maksim-burbak

peredplata