На Буковині розпочався перший міжнародний антикорупційний тиждень

На Буковині розпочався перший міжнародний антикорупційний тиждень, що проходить на кордонах в межах Чернівецької області. Про це інформує прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Окрім 14 міжнародних пунктів пропуску всієї України, дана акція триває також в межах відповідальності Чернівецького прикордонного загону, в міжнародних пунктах пропуску «Порубне» та «Мамалига».

На Буковині розпочався перший міжнародний антикорупційний  тиждень

Зокрема, 5 грудня подорожуючі, які перетинали кордон через міжнародні пункти пропуску, зустрічали активістів, які разом із прикордонниками України, Румунії та Молдови роздавали листівки із закликами не брати участі в корупційних діях. А при виявленні будь-яких проявів корупції з боку працівників пунктів пропуску пропонують телефонувати на гарячу лінію прикордонного відомства трьох країн, в Україні це телефон Державної прикордонної служби України: 8(044) 527-63-63.

Крім керівництва Чернівецького прикордонного загону, представників прикордонної поліції Румунії та Республіки Молдова, посольства іноземних дрежав, до даної акції долучилися і відомі в Україні і світі особистості – призер Олімпійських ігор, чемпіон світу та Європи з бігу Іван Гешко та відомий музичний гурт «Дует Писанка».

peredplata