Конкурс на посади в Чернівецьку ОДА

Конкурс на посади в Чернівецьку ОДАПапієв з Януковичем відпочивають тоді, коли Павлюк йде на посаду першого заступника голови ОДА.
У Чернівецькій ОДА розпочались конкурси на зайняття посад першого і просто заступника Фищука.

На першого заступника подали заяви 4 претенденти. Газета «Час» писала вже раніше, що нехай заяви й подають 400 , а виграє один – Михайло Павлюк, син Віктора, котрий колись був мером Чернівців, потім заступником голови ОДА, потім першим заступником голови ОДА, а тепер у Києві десь в АПК.

Конкурс на посади в Чернівецьку ОДАСин Михайло раніше програв вибори до Чернівецької обласної ради. Але це не завадило йому претендувати на посаду першого заступника голови ОДА. Тим паче, що на неї люди не вибирають. Вибирає Стецевич (заступник голови ОДА, голова конкурсної комісії) та комісія.

Тож ще далеко до конкурсу було визначено переможця – це Михайло Павлюк. Інші кандидатури були ширмою демократії. Але перед самим конкурсом з’ясувалось, що такою «ширмою» не бажає стати екс-мер Новодністровська Руслан Панчишин. І він не погодився з умовами, які виставили їм конкурсна комісія.

Конкурс на посади в Чернівецьку ОДАА комісія вимагала аби 3 кандидати змагалися між собою о 10-й годині, а Павлюк мав прийти на конкурс один об 11.00. Чому?
Ніхто нікому нічого не пояснював. Навіщо вони таке робили?
Тільки Стецевич і Бог знає. Більше ніхто.

Насамкінець цього цирку Панчишин вирішив не брати участь у конкурсі. Комісія проголосувала за те, аби він не відповідав на запитання. Хоча письмової заяви Панчишин не подав.

А Стецевич хотів виправдати свою позицію і поведінку. Він щось казав про закон. Але не зміг заперечити, як незважаючи на конкурс першим заступником стане Павлюк. Як і казала газета «Час».

Навіщо нам була революція?
Навіщо мене труїли газом беркутівці?
Навіщо нам жертви Небесної сотні?
Навіщо нам АТО?

Якщо все заздалегідь зрозуміло…

Петро Кобевко

peredplata