Посадовця зі сфери охорони праці у Чернівецькій області затримано \”на гарячому\”

Посадовця  зі сфери охорони праці у Чернівецькій області затримано "на гарячому"Під час отримання 1500 доларів США хабара затримано посадовця одного з управлінь зі сфери охорони праці у Чернівецькій області.

У ході проведення слідчих (розшукових) дій у кримінальному провадженні, 30.01.2017 працівники прокуратури Чернівецької області спільно із співробітниками Управління Служби безпеки України та слідчими Головного управління Національної поліції, затримали посадовця одного з управлінь зі сфери охорони праці у Чернівецькій області після одержання неправомірної вигоди в розмірі 1500 доларів США.

Зазначену суму вказаний громадянин вимагав та отримав за позитивні висновки комісії, яка розслідувала факт смерті одного з керівників державного підприємства області, а саме визнання смерті останнього нещасним випадком, що пов\’язаний з виробництвом.

Одразу після одержання неправомірної вигоди його затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі вирішується питання вручення йому письмового повідомлення про підозру. Досудове розслідування триває – інформує прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata