Спроби незаконного перетину кордону з Румунією зазнали невдачі

Спроби незаконного перетину кордону з Румунією зазнали невдачіНа Буковині затримали українця та румуна, які спробували в незаконний спосіб перетнути кордон, а іноземець ще й запропонував хабар – інформує прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Нашого співвітчизника, який підробив страховий поліс «Зелена карта», прикордонники затримали в пункті пропуску «Порубне». Під час здійснення паспортного контролю легкового автомобіля «Рено», який рухався до Румунії, в інспектора виникла підозра щодо дійсності страхового полісу.

Під час перевірки документів було виявлено ознаки повної підробки «Зеленої карти». Тепер 52-річний водій легковика буде відповідати за порушення згідно чинного законодавства України.

В цьому ж пункті пропуску був затриманий і громадянин Румунії, який за перевищення терміну перебування на території України намагався «залагодити» дане питання та запропонував неправомірну вигоду інспектору прикордонної служби. Тепер свої дії чоловіку доведеться пояснювати представникам Національної поліції.

peredplata