Родина Мунтяна проживає в Америці. Голова Чернівецької облради Іван Мунтян провідав батьків у США

Родина Мунтяна проживає в Америці. Голова Чернівецької облради Іван Мунтян провідав батьків у США

Після участі у Національного сніданку у Вашингтоні, голова Чернівецької облради Іван Мунтян відвідав батьків, які проживають у США.

Про це сьогодні Мунтян повідомив на своїй ФБ-сторінці.

\”Довгоочікувана зустріч з батьками. Домашні страви та спілкування у родинному колі. Мамині люблячі очі, міцні обійми батька, проста розмова про життя. Здається, що між нами нема довгих місяців і тисяч кілометрів, що все, як колись у дитинстві… Звісно, реалії України та Америки інші, однак цінності спільні.
Дякую вам, мої найрідніші, за все: за життя, за виховання та життєву науку, мудрі поради та настанови, прищеплену змалку віру у Господа. На Вашій науці я досі будую своє життя. Дякую вам і Господу!\”, – повідомив посадовець.

В інтерв\’ю «Політикою не треба займатися спеціально, досить того, що політика займається нами» Іван Мунтян, зокрема, розповів, що \”Мене батьки завжди вчили християнському ставленню до людей, рахуватися і зважати на їхню думку, бути чесним перед людьми і перед собою. Не те що не чинити, а навіть не бажати іншим людям якоїсь шкоди. Словом, завжди діяти по-християнськи. І я дотримуюся цих порад\”.

Нагадаємо, минулого тижня голова Чернівецької облради у складі української делегації взяв участь у Національному молитовному сніданку.

peredplata