Буковинець з вини, якого загинуло двоє осіб відсидить 6 років за гратами

Буковинець з вини, якого загинуло двоє осіб відсидить 6 років за гратамиПрокуратура Чернівецької області довела у суді апеляційної інстанції, що винуватець смертельної дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якої загинуло двоє осіб, має понести суворіше покарання. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Так, 18 листопада 2015 року 22-річний житель Сторожинецького району Чернівецької області перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, керуючи транспортним засобом в якому перебувало троє пасажирів, не впорався з керуванням та врізався у будівлю кінотеатру в м. Сторожинець Чернівецької області, після чого здійснив наїзд на дівчину, яка знаходилась на тротуарі.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди дівчина та один з пасажирів вказаного транспортного засобу загинули. Водій з місця пригоди втік.
Сторожинецький районний суд призначив винуватцю ДТП покарання із застосуванням ст. 69 КК України у виді чотирьох років позбавлення волі.

Прокуратура Чернівецької області з вказаним рішенням категорично не погодилась та подала апеляційну скаргу.

Апеляційний суд Чернівецької області підтримав принципову позицію державного обвинувача, скасував рішення суду першої інстанції та призначив обвинуваченому остаточне покарання у виді 6 років позбавлення волі з позбавлення права керувати транспортними засобами строком на три роки.

peredplata