Чернівецькі митники вкотре припинили спробу незаконного переміщення сигарет

Чернівецькі митники вкотре припинили спробу незаконного переміщення сигарет

За інформацією прес-центру Чернівецької митниці 26 березня, вночі в пункті пропуску “Порубне” співробітники Чернівецької митниці ДФС припинили чергову спробу незаконного переміщення тютюнових виробів через митний кордон України.

41-річний громадянин Румунії, прямуючи близько 2 год. ночі легковим автомобілем “Opel Corsa” в приватних справах до Румунії, приховав від митного контролю 130 пачок сигарет марок «Ashima» та «KENT». Більшу частину тютюнових виробів, виявлених митниками під час поглибленого огляду, було поміщено в приховані в середині моторного відсіку автівки картонні упаковки для піци. 30 пачок сигарет порушник митних правил прикріпив клейкою стрічкою до одягу на вішаку, ще по декілька пачок приховав в футлярах для окулярів та в середині жіночих чобіт.

За складеним співробітниками митниці протоколом тютюнові вироби та автомобіль 2001 р.в. з іноземною реєстрацією вилучено. Загальна вартість вилученого у справі про порушення митних правил склала майже 43 тис.грн. До того ж, санкції ч.1 ст. 483 Митного кодексу України передбачають також накладення штрафу у розмірі 100 відсотків вартості прихованих предметів.

peredplata