У Чернівцях бігтимуть аби допомогти маленькій Ксені

У Чернівцях бігтимуть аби допомогти маленькій КсеніУчасники напівмарафону «CrosHill» допомагатимуть вилікуватися 6-річній Ксені.
Благодійний забіг «CrosHill» традиційно матиме високу мету – допомогти тим, хто цього потребує.

Нагадаємо, у 2016 році учасники CrosHill зібрали 12 тисяч гривень. Їх організатори перерахували Чернівецькому пологовому будинку №2 на закупівлю необхідного обладнання. В 2015 році гроші витратили на закупівлю медикаментів учасникам антитерористичної операції.

Цього року кошти збиратимуть для маленької сторожинчанки Ксенії Кусяк. Дівчинці 6 років і все своє життя вона лікується. Діагноз: спинно-мозгова грижа, гідроцефалія. Зараз її готують до складної операції, є загноєння кістки, але поки Ксенія приймає дорогі ліки, їй дуже потрібна фінансова допомога.
Аби взяти участь у благодійному забігу треба зареєструватися на сайті http://crosshill.ua і сплатити 99 гривень. Всі кошти, у повному обсязі, будуть передані маленькій Ксені.

Нагадаємо, у Чернівцях 21-го травня – напівмарафон CROSSHILL.

Містянам пропонують подолати 21.0975 кілометрів у напівмарафоні та взяти участь у 10-, 5- та 2-кілометровому забігові. У день напівмарафону заплановані й дитячі змагання на 100-, 500-, та 1000-метрових дистанціях. Нові маршрути напівмарафон CROSSHILL вже опубліковані на офіційному сайті забігу.

peredplata