ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес
Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі був мирним.

18 обстрілів позицій ЗСУ відбулося минулої доби на Донбасі

Бойовики застосовували 82-мм міномети, гранатомети, озброєння БМП та іншу зброю. Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали. Поранено одного українського воїна.

За минулу добу штаб АТО зафіксував на Донбасі 18 обстрілів позицій Збройних Сил України.

На Приморському напрямку, по захисниках Красногорівки ворог гатив з мінометів калібру 82-мм. Морських піхотинців у районі Водяного обстрілював з озброєння БМП, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, а поблизу Павлополя – з автоматичних гранатометів. По оборонцях Широкиного противник застосував озброєння БМП. Опорні пункти поблизу Лебединського, Талаківки та Гнутового обстрілював зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку, по позиціях у районах Кам’янки та Авдіївки ворог вів вогонь з гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів. Гранатомети та стрілецьку зброю застосував по захисниках Луганського та Верхньоторецького.

На Луганському напрямку, з великокаліберних кулеметів були обстріляні захисники Кримського.

«Незважаючи на збройні провокації підрозділів російсько-окупаційних військ, українські захисники суворо дотримувались режиму «Тиші» і вогонь у відповідь не відкривали», – підкреслили в штабі АТО.

За минулу добу один український воїн отримав поранення.

Як повідомлялося, до вечора ворог здійснив 8 обстрілів позицій українських захисників Донбасу.
У Чернівцях протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Ранковий сильний дощ зі снігом продовжуватиме йти весь день, проте до вечора послабшає. Температупв повітря – 5 градусів тепла. Налипання мокрого снігу Посилення швидкості вітру до 15-24 м/с
за останні 130 років
20 квітня:
МАКС: 25.5° (1950)
МІН: -3.4° (1955)
Народний прогноз погоди: 20 квітня відзначається день пам\’яті святого мученика Руфина, диякона і діви Акиліни і з ними 200 воїнів. Якщо на Акулину дощ, то ярові будуть погані, а калина вродиться хорошою. З цього часу з\’являються перші гриби – сморчки. Наші пращури на Акиліну спостерігали за небом: якщо на ньому було багато зірок – це обіцяло хороший врожай грибів і ягід.

Вчора наш сайт відвідали і читали 4540 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США – 139, у Великобританії – 72, у Канаді – 87, в Еспанії -38, в Італії – 65, у Польщі -9, в Росії -55, в Чехії -25, Австрії – 4, Румунії – 58, Франції -32, Німеччині -16, в Угорщині – 19, у Криму – 70, Ірландії -29,, Португалії – 64, Бельгії -33, Голандії -49, Бразилії -27, Ізраїлю – 34, Австралії – 54

Активно читають статті \”Буковина контрабандистська\” та всі про перебування у Чернівцях Генпрокурора Юрія Луценка.

peredplata