У прокуратурі Чернівецької області обрали делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів

У прокуратурі Чернівецької області обрали делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів15 квітня 2017 року набрали чинності положення Закону України «Про прокуратуру» щодо функціонування органів прокурорського самоврядування та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів. Законом передбачено двотижневий строк для скликання та проведення всеукраїнської конференції прокурорів, де обиратимуть членів до Ради прокурорів та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії – повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

З урахуванням вимог статті 69 Закону, участь у конференції мають взяти по два делегати від кожної місцевої прокуратури та по три від регіональних прокуратур.

На виконання вказаних вимог законодавства 19 квітня в апараті прокуратури Чернівецької області та місцевих прокуратурах прокурорсько-слідчі працівники, шляхом таємного голосування, обрали делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів, яка відбудеться 26 квітня в Генеральній прокуратурі України.

За результатами голосування органи прокуратури Чернівецької області на вказаній конференції представлятимуть 11 делегатів, а саме: Гриців В.А., Долотко М.М., Іліка Д.І., Іліє П.М., Караван Ю.М., Клим С.Т., Мустеца І.В., Никифорук А.С., Пелепюк О.М., П’ятковський І.М, Руснак П.А.

peredplata