ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 27.04 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 27.04 2017Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі був митрним

Ситуація у районі проведення АТО загострюється.
За минулу добу підрозділи російсько-окупаційних військ 47 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України. Один український воїн загинув, ще шестеро військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення. В окремих випадках, коли виникала безпосередня загроза життю і здоров’ю військовослужбовців, командири приймали рішення на адекватне відкриття вогню у відповідь. За даними розвідки штабу АТО, внаслідок адекватної відповіді противнику вогнем, вподовж 25 та 26 квітня знищено 3-х російських найманців, ще 7 бойовиків незаконних збройних формувань поранено.

Солом\’янський районний суд Києва відпустив під домашній арешт генерального директора держпідприємства Східний гірничо-збагачувальний комбінат Олександра Сорокіна, якого підозрюють у заволодінні 17 мільйонами доларів при закупівлі урану.

Суддя відмовилася віддати підозрюваного на поруки депутатів Верховної Ради від Народного фронту Юрію Березі, Віталію Сташуку та Геннадію Кривошеї.

Нагадаємо, глава комбінату фігурує в справі екс-нардепа Миколи Мартиненка. Підозру Сорокіну співробітники НАБУ оголосили 24 квітня.

Як повідомляв Кореспондент.net, 20 квітня Мартиненко був затриманий детективами НАБУ.

Його підозрюють в розтраті коштів Східного гірничо-збагачувального комбінату. За версією слідства, підприємство уклало контракт з австрійською компанією Steuermann, підконтрольною Мартиненкові, на постачання уранового концентрату за завищеними цінами, в результаті чого його інтересам було завдано збитків у розмірі понад 17 мільйонів доларів.

У Чернівцях протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура від 14 до 25 градусів тепла.
за останні 130 років
27 квітня:
МАКС: 28.1° (1949)
МІН: -4.1° (1948)
Народний прогноз погоди: 27 квітня вшановується пам\’ять святого Мартіна (Мартина) сповідника, папи Римського. У народі святого Мартіна називали Лисогоном, також цей день мав назву \”Свято ворон\”. У цей час лисиці переселяються зі старих нір у нові: \”На Мартина на лисиць нападає куряча сліпота\”. Наші пращури помітили, що якщо тепло 27 квітня – у перших числах травня похолодає. З цього часу починаються грози. Прилітають стрижі і косатки.

Вчора наш сайт відвідали і читали 3156 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США – 175, у Канаді -56, в Еспанії -36, в Італії – 54, у Польщі -24, в Росії -24, в Чехії -12, Австрії -3, Румунії – 22, Франції -15, Німеччині -12, в Угорщині – 19, у Криму – 23, Ірландії -4, Португалії – 8, Бельгії -12, Голандії -17, Бразилії -7, Ізраїлю – 22 , Норвегії – 2, Швеції – 4, Великобританії – 28, Китаю -5

Активно читають статті \”Мер проти \”бургомістра\” Чернівців\”. \”Обшанський, ти не правий\”, \”Сага про безвіз\”

peredplata