Велика партійна брехня на Буковині

Велика партійна брехня на Буковині

Ще навіть літо не почалося, а наші партії уже рахують півників по осені.
Зокрема, так зробила ВО «Батьківщина» і ВО «Свобода».

Спочатку комітет виборців України зробив аналіз в ОТГ 30 квітня. І сталося диво: ВО «Батьківщина» навіть не увійшла у п’ятірку переможців. Оговтавшись через три дні ВО «Батьківщина» зробила великий підрахунок і сказала, що вона на першому місці. На другому – БПП «Солідарність», на третьому – АПУ.
Наші партійці крутять гуцулами, як циган сонцем. Бо саме у Конятинській та Селятинській ОТГ проходили вибори 30 квітня.

Першими почали хвалитися БЮТівці з Іваном Мунтяном. Вони кажуть, що у двох ОТГ мають 14 мандатів (Селятинська – 6, Конятинська – 8). За БЮТівцями й свободівці також сказали, що у Селятинській ОТГ взяли 4 мандати. Навіть прізвища назвали. Наші колеги з «Букн’юзу» опублікували документ з мокрою печаткою, де названі депутати Селятинської ОТГ. І виходить жодного члена ВО «Свобода», жодного висуванця від цієї партії. Ревуцький, Харь, Добрадійчук і Фіцич дійсно вибрані депутатами. Але як позапартійні і як такі, що йшли на вибори «само висуванцями».

До ВО «Свобода» жодної дотичності у документах з печаткою та підписами голови та секретаря виборчої комісії вони не мають. А якщо ці депутати таки є членами ВО «Свобода», то чому соромляться про це всім заявити? Чи може вони у якомусь глибокому підпіллі?! Але тут може статися й прикрий випадок, коли з’ясується, що ці депутати тепер подали неправдиві відомості про партійність чи висування.

І за це вони можуть бути позбавлені мандатів, як брехуни. Якщо вони подали правдиві відомості, то виходить, що Чернівецька обласна організація ВО «Свобода» вбрехала на всю Україну.

І ВО «Батьківщина» устами свого заступника Василя Мельника також говорить про те, чого нема у документах. Зокрема, що у Селятинській ОТГ від ВО «Батьківщина» стали депутатами 6 висуванців від партії.

А у відомості з мокрою печаткою тільки 4.

Хто бреше?

peredplata