ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 15.05 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 15.05 2017Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі він мирний

Ситуація у зоні проведення АТО впродовж минулої доби залишалась напруженою, однак відносно стабілізувалась. Російсько-терористичні війська 49 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України вздовж усієї лінії розмежування. Внаслідок обстрілів шість військовослужбовців ЗС України отримали поранення.

Президент України Петро Порошенко провів першу за рік прес-конференцію з нагоди Дня Європи та надання Україні безвізового режиму з Європейським Союзом.

Глава держави відповідав на запитання журналістів дві години і найбільше уваги приділив безвізу з країнами ЄС. Представників ЗМІ в першу чергу цікавила справа про вбивство Павла Шеремета і війна на сході країни.

Емманюель Макрон в неділю, 14 травня, вступив на посаду президента Франції. Церемонія інавгурації відбулася в Єлисейському палаці в Парижі – офіційній резиденції глави французької держави і супроводжувалася салютом з 21 залпу.

Новий глава Франції вже зробив перші призначення в своєму апараті і заявив, що має намір реформувати Євросоюз.

Ввечері у Чернівцях на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура 18 градусів тепла.
за останні 130 років
15 травня:
МАКС: 33.5° (1969)
МІН: 1.8° (1980)
Народний прогноз погоди: 15 травня відзначається день пам\’яті князів Бориса і Гліба, Сіячів. У цей день починають співати солов\’ї, тому його називають \”Солов\’їним\”. Якщо соловей співав заливисто, значить \”весна пішла на спад, а літо – на прибуток\”. Якщо соловей заспівав на голі дерева, бути неврожаю плодів у садах.

Вчора наш сайт відвідали і читали 1658 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США – 38, у Канаді -18, в Еспанії -41, в Італії – 12, у Польщі -14, в Росії -13, в Чехії -3, Австрії -1, Румунії – 7, Франції -5, Німеччині -2, в Угорщині – 9, у Криму – 8, Ірландії -7, Португалії – 8, Бельгії -2, Голандії -7, Бразилії -7, Ізраїлю – 4 , Норвегії – 1, Швеції – 9, Великобританії – 1, Китаю -7, Єгипті – 2, Туреччині – 5, Австралії – 3

Активно читають статті \”Опоблок Буковини провокує Ольгу Кобевко \”. \”Василь Максимюк: «Відповідати перед громадою Чернівців будемо усі»\”, \”Опоблок бреше про побиття Тулика у Чернівцях\” \”Член з «Опоблоку» робить провокації у Чернівцях\” \”Поліція Буковини про провокацію опоблоківців\”

peredplata