Чернівчанин отримав рік позбавлення волі за вчинення ряду крадіжок

Чернівчанин отримав рік позбавлення волі за вчинення ряду крадіжокЧернівецької місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням 34-річного чернівчанина у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 КК України (крадіжка, вчинена повторно) – інформує Чернівецька місцева прокуратура.

У ході судового розгляду встановлено, що упродовж травня-грудня 2016 року неодноразово судимий мешканець м.Чернівців вчинив 7 крадіжок, завдавши потерпілим матеріальних збитків на загальну суму 73 100 грн.

Зокрема, перебуваючи у одному з відділень лікарні швидкої медичної допомоги, зловмисник викрав зі службового кабінету ноутбук. Продовжуючи свою злочинну діяльність, чоловік викрав декілька велосипедів спортивного типу, загальна вартість яких становить 65 тис.грн.

Першотравневий районний суд м.Чернівці визнав 34-річного чернівчанина винним за ч.2 ст.185 КК України та, врахувавши, що він свою вину повністю визнав і щиро розкаявся у вчиненому, призначив реальне покарання у виді одного року позбавлення волі.

peredplata