Пішов у вічність колишній директор Чернівецького індустріального коледжу Харина Володимир Тодорович

Пішов у вічність колишній директор Чернівецького індустріального коледжу  Харина Володимир ТодоровичНа 78 році життя пішов у вічність колишній директор Чернівецького індустріального коледжу Харина Володимир Тодорович – заслужений працівник освіти України, Відмінник освіти, викладач-методист, відданий патріот України.

Харина Володимир Тородович був директором нашого закладу з 1979 по 2013 рік. За період керівництва здійснив реконструкцію приміщень трьох навчальних корпусів, внаслідок чого зросла кількість кабінетів та лабораторій, що дало змогу збільшити контингент студентів.
Завдяки діяльності Володимира Тодоровича коледжем пройдено складний, але плідний шлях та досягнуто значних результатів. Чернівецький індустріальний коледж став єдиним в Західному регіоні вищим навчальним закладом, де в кожному кабінеті були мультимедійні проектори та комп’ютери, створено 10 комп’ютерних лабораторій, відкрито навчальну друкарню, яка є діючим центром для здобуття практичних навиків роботи студентів.
Введено вперше серед ВНЗ І-ІІ р.а. в Західній Україні спеціальності: «Туристичне обслуговування», «Банківська справа», «Біржова діяльність», «Маркетингова діяльність», «Комп’ютерна обробка текстової, графічної та образної інформації».
Відкрито перший в Західному регіоні діючий Навчальний банк в приміщенні коледжу. Створено електронну бібліотеку, яка забезпечує підвищення якості освітньої діяльності. Започатковано обмін досвідом на міжнародному рівні із Ботошанським економічним коледжем у Румунії.
Ми продовжуємо та примножуємо славні традиції, започатковані Хариною Володимиром Тодоровичем. Він був вірним другом, мудрим наставником, чуйною та доброзичливою людиною, що жила життям коледжу.

Колектив Чернівецького індустріального коледжу та студентська молодь у скорботі схиляють голови перед світлою пам’яттю колеги і наставника. Висловлюємо щирі співчуття родині.
Збережемо у серцях вічну пам’ять про незабутнього колегу і мудрого керівника.

peredplata