На Буковині від сильних опіків померла 9-місячна дитина

На Буковині від сильних опіків померла 9-місячна дитина

19 червня у смт Красноїльську Сторожинецького району сталася пожежа у житловому будинку. На момент виникнення пожежі у одній із кімнат перебувала 9-місячна дитина. Батьки дівчинки залишили її спати у будинку, а самі займалися господарськими справами на подвір’ї. Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Пожежу власники помітили тоді, коли з вікон будинку пішов сильний дим. Господарі кинулися всередину будинку та винесли дитину із приміщення, після чого викликали рятувальників.

Прибувши на місце події, вогнеборці державної пожежно-рятувальної частини № 12 м. Сторожинця та місцеві пожежні команди смт Красноїльська та с. Чудей ліквідували пожежу на площі 80 кв.м.

Травмована дівчинка з опіками IV ступеня була госпіталізована до Сторожинецької центральної районної лікарні. Вранці 20 червня від отриманих травм дитина померла. За попередньою інформацією, причиною пожежі стало коротке замкнення електроприладу.

Інші пожежі, що мали місце минулої доби та були ліквідовані пожежно-рятувальними підрозділами, сталися у Хотинському, Кельменецькому районах та місті Чернівці.

peredplata