У НОВОСЕЛИЦЬКОМУ РАЙОНІ НА БУКОВИНІ НЕВІДОМИЙ КИНУВ ГРАНАТУ НА ПОДВІР\’Я МІСЦЕВОГО ПІДПРИЄМЦЯ

У НОВОСЕЛИЦЬКОМУ РАЙОНІ НА БУКОВИНІ НЕВІДОМИЙ КИНУВ ГРАНАТУ НА ПОДВІР'Я МІСЦЕВОГО ПІДПРИЄМЦЯ Внаслідок вибуху пошкоджено автомобіль, який був припаркований біля будинку.

Під ранок 21 червня до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Припруття Новоселицького району невідома особа кинула гранату на подвір’я 46-річного місцевого жителя.

Одразу на місце події виїхала слідчо-оперативна група, вибухотехнічна та кінологічна служби ГУНП в Чернівецькій області. Поліцейські встановили, що близько 3 години ночі до будинку потерпілого під’їхав автомобіль, з якого зловмисник викинув на подвір’я вибуховий пристрій. В результаті вибуху пошкоджено припаркований біля будинку легковик «Фольксваген Пасат», вікна та фасад будівлі.

У НОВОСЕЛИЦЬКОМУ РАЙОНІ НА БУКОВИНІ НЕВІДОМИЙ КИНУВ ГРАНАТУ НА ПОДВІР'Я МІСЦЕВОГО ПІДПРИЄМЦЯ

На момент інциденту власника будинку вдома не було. Чоловік саме повертався з відрядження. В будинку були його дружина та донька. Внаслідок вибуху ніхто з них не постраждав.
За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі призначено низку експертиз. Поліцейські вживають заходів аби встановити особу правопорушника і затримати його.
Відділ комунікації поліції
Чернівецької області

peredplata