ОЛЕКСАНДР ФИЩУК ВІДЗНАЧИВ КРАЩИХ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ БУКОВИНИ

ОЛЕКСАНДР ФИЩУК ВІДЗНАЧИВ КРАЩИХ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ БУКОВИНИ23 червня голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук взяв участь в урочистих зборах, присвячених Дню державного службовця, що відбулися в приміщенні обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини».

Розпочався захід із вшанування присутніми хвилиною мовчання пам’яті усіх загиблих в зоні проведення антитерористичної операції військових.

Відтак, вітаючи державних службовців краю з професійним святом, Олександр Фищук наголосив, що на сьогодні українське суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи, високопрофесійного ставлення до справи. «Вірю, що Ви виправдаєте ці очікування, чесно і наполегливо працюючи на благо мешканців нашого краю і України. Нині, в умовах важливих реформ, що відбуваються в країні, одним із основних пріоритетів національної політики є удосконалення державного управління і державної служби відповідно до європейських принципів, – зазначив посадовець. – Переконаний, що ці зміни сприятимуть підвищенню авторитету державної служби в Україні та іміджу нашої держави на міжнародній арені».

Керівник обласної виконавчої влади побажав держслужбовцям міцного здоров’я, наснаги, невичерпної енергії та нових здобутків у виконанні вашого почесного і відповідального обов’язку на благо України та її народу.

Кращих державних службовців краю, серед яких, зокрема, ветерани державної служби Чернівецької області за багаторічну сумлінну працю в органах виконавчої влади, високі ділові та професійні якості, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня державної службиОлександр Фищук нагородив Почесними грамотами та подяками голови обласної державної адміністрації.

Також в рамках урочистостей за підсумками проведення в Чернівецькій області ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» Почесними грамотами облдержадміністрації відзначено переможців та лауреатів конкурсу у номінації «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст» серед державних службовців районних державних адміністрацій Чернівецької області та обласної державної адміністрації.

Під час заходу працювала благодійна скринька зі збору допомоги на придбання двигунів для автомобілів ВАЗ 2121 «Нива», яку організували буковинські волонтери. Після ремонту машини будуть передані військовослужбовцям у зону проведення антитерористичної операції.

Від редакції: Голова обласної ради Іван Мунтян не відвідав важливий державний захід. Бо він і його партія ВО\”Бвтьківщина\” перейшли у глуху опозицію до української влади. І все добре, що робиться сучасною владою на Буковині, наражається на активний супротив Мунтяна та його опозиційної до влади партії. Будьмо уважні.

peredplata