ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!29.06 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!29.06 2017Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі він мирний

Оперативна обстановка в районі проведення АТО знову ускладнилась. Російсько-терористичні бандформування продовжують грубо порушувати домовленості щодо дотримання перемир’я. Впродовж минулої доби бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських армійців. Під час здійснення половини з цих збройних провокацій противник застосовував міномети різних калібрів, один раз – ствольну артилерію. Незмінною залишається тенденція щодо активізації незаконних збройних формувань за темної пори доби. Окрім того, окупанти вчора вчергове обстріляли житловий квартал одного з прифронтових населених пунктів. В результаті ворожих обстрілів один український воїн вчора, на жаль, загинув. Ще троє бійців сил АТО зазнали поранень та бойових травмувань.

Президент України Петро Порошенко з нагоди Дня Конституції нагородив державними нагородами нардепа Олександра Герегу і мера Чернігова Владислава Атрошенка, які голосували за диктаторські закони 16 січня.
Так, Герега був нагороджений орденом \”За заслуги\” II ступеня, а Атрошенко – орденом за заслуги III ступеня.

27 червня 2017 року близько 19.00 год. по вул. Садовій у с. Іллінівка Костянтинівського району Донецької області невстановленою особою приведено у дію вибуховий пристрій в результаті детонації якого знищено автомобіль марки Опель Вектра, в якому перебували військовослужбовці СБ України, а також місцевий житель.
У результаті вибуху один військовослужбовець Служби безпеки України загинув на місці події, іншим двом, а також місцевому жителю заподіяні тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня, й небо у Чернівцях вкриється хмарами, які протримаються до вечора. З середини дня і до його кінця йтиме дощ із грозою. До 31 градус тепла.
за останні 130 років
29 червня:
МАКС: 35.6° (1963)
МІН: 9.0° (1953)
Народний прогноз погоди: 29 червня відзначається день пам\’яті святителя Тихона Амафунтського. У народі говорили: \”На Тихона сонце йде тихіше\”. Це вважається найтихіший день у році. З Тихона закінчується молоде літо, настає зріле. У цей день влаштовували обід для людей, які удобрювали гноєм поля. Ці люди були дуже потрібні, тому що: \”Де зайва гною колижка, там зайва буханка хліба\”. Наші пращури примітили, якщо бджоли вранці граються – буде ясний день, товчуться – до негоди.

Вчора наш сайт відвідали і читали 1769 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США -104, у Канаді -32, в Еспанії -21, в Італії – 25, у Нідерландах -19, у Польщі -34, в Росії -39, в Чехії -7, Австрії -13, Румунії – 36, Франції -55, Німеччині -12, в Угорщині – 9, у Криму -43, Ірландії -7, Португалії – 8,, Бразилії -7, Ізраїлю -1 4 , Норвегії -31, Швеції – 9, Великобританії – 23, Китаю -3, Єгипті – 12, Туреччині – 15, Австралії – 11, Індії – 1, ОАЕ -6, Молдова – 5, Мексика – 2, Болгарія – 11, Естонія – 5

Активно читають статті \”ПОБИТТЯ ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ АВАКІВСЬКИМИ ПСАМИ \”. \”“Донбaс”, “Aйдaр” тa “ОУН” прибули НА ЗАХИСТ СЕЛЯН проти рейдерів\”, \”Представник “Народного фронту” виконуватиме обов’язки президента ПАРЄ\”, \”Вони себе зганьбили: Екс-комбат \”Донбасу\” Виногродський відрікся від Нацгвардії і прилюдно викинув, колись вручену Аваковим нагороду\”

peredplata