У Чернівецькій області за одержання хабара судитимуть сільського голову

У Чернівецькій області за одержання хабара судитимуть сільського головуПрокуратура Чернівецької області завершила досудове розслідування відносно голови однієї із сільських рад Новоселицького району, який обвинувачується у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Нагадаємо, 15.05.2017 слідчі прокуратури області спільно з оперативниками Управління захисту економіки в Чернівецькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції затримали голову сільради після отримання чергової частини неправомірної вигоди в сумі 700 доларів США.

Всього упродовж квітня – травня 2017 року сільський голова одержав від фізичної особи 1700 доларів США неправомірної вигоди за вплив на службових осіб, які мають відношення до проведення аукціону з продажу права оренди земельної ділянки площею майже 9 га та підписання відповідних правовстановлюючих документів.

peredplata