ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!07.07 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!07.07 2017Сьогодні – Свято Івана Купала

Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі він мирний

Оперативна обстановка в районі проведення АТО залишається неспокійною. Підрозділи російсько-окупаційних військ не полишають спроб спровокувати українських воїнів на порушення досягнутих домовленостей щодо припинення вогню. У порівнянні з двома попередніми днями, кількість обстрілів з боку незаконних збройних формувань вчора знову збільшилась. Так, минулої доби підконтрольні Росії озброєні банди 25 разів відкривали вогонь по підрозділах ЗС України. Тричі обстрілюючи наші опорні пункти, противник застосовував міномети. Із сумом повідомляємо, що внаслідок бойових дій один військовослужбовець ЗС України вчора загинув. Ще один український воїн зазнав поранень.

Солом\’янський районний суд Києва не задовольнив клопотання захисту про зняття додаткових обов\’язків із тимчасово відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

\”Захист клопотав про зняття додаткових обов\’язків (із Насірова – ред.), їм відмовили\”, – йдеться в повідомленні.

У САП уточнили, що суд не дозволив Насірову виїхати за межі Києва, зняти електронний засіб контролю і видати біометричний паспорт.

Як повідомляв Кореспондент.net, Насіров підозрюється в нанесенні збитку в 2 млрд гривень. За даними слідства, він приймав необґрунтовані рішення про відстрочення рентної плати за видобуток корисних копалин.

Раніше суд прийняв рішення про те, що Насиров ходитиме з електронним браслетом ще два місяці, до 2 вересня. Відсторонений глава ДФС вийшов під заставу в 100 млн гривень.

Пізно ввечері 6 липня суд американського штату Гаваї залишив чинними затверджені адміністрацією президента США Дональда Трампа правила, які передбачають тимчасову заборону в’їзду громадянам шести переважно мусульманських країн. Суддя окружного суду США Дерек Вотсон заперечив наявність надзвичайних обставин, які унеможливлюють реалізацію рішень Трампа.

Адміністрація президента США інтерпретувала постанову Верховного суду країни з цього питання таким чином, що впродовж 90 днів право в’їзду до Сполучених Штатів можуть здобути лише люди, які мають у країні найближчих родичів, таких як батьки, подружжя чи діти. Наявність бабусь, дідусів, двоюрідних братів тощо підставою для відвідання США не вважається.

Заборона на поїздки до США застосовується до людей з Ірану, Судану, Сомалі, Сирії, Лівії та Ємену.

Хмари, які з\’являться у Чернівцях вдень, протримаються недовго, ввечері очікується ясна погода. Без опадів.До 23 градусів тепла
за останні 130 років
07 липня:
МАКС: 33.6° (1968)
МІН: 9.5° (1982)
Народний прогноз погоди: 7 липня відзначається Різдво славного Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Івана. Це одне з найулюбленіших серед людей свят. З 7 липня наші пращури починали косовицю, поки трава не засім\’янилась. Наші пращури помітили, якщо на Івана сильна роса – на урожай огірків. В давнину говорили, якщо в цей день буде дощ, то через п\’ять днів буде сонечко світить. Дощ на Івана Купала вважався благодатним.

Вчора наш сайт відвідали і читали 2785 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США -122, у Канаді -18, в Еспанії -25, в Італії – 19, у Нідерландах -25, у Польщі -22, в Росії -28, в Чехії -7, Австрії -14, Румунії – 20, Франції -15, Німеччині -32, в Угорщині – 9, у Криму -43, Ірландії -7, Португалії – 8,, Бразилії -7, Ізраїлю -1 4 , Норвегії -21, Швеції – 9, Великобританії – 23, Китаю -5, Єгипті – 12, Туреччині – 15, Австралії – 11, Індії – 1, ОАЕ -7, Молдова – 5, Мексика – 2, Болгарія – 11, Естонія – 5,Швейцарії – 7

Активно читають статті \”У селі на Буковині чоловік накинувся на знімальну групу телеканалу «Чернівецький промінь» УВАГА! НЕНОРМАТИВНА ЛЕКСИКА \”. \”НА РОЗВИТОК СПОРТИВНОЇ ГАЛУЗІ БУКОВИНИ З ОБЛБЮДЖЕТУ ВИДІЛЕНО 1 МЛН.300 ТИС. ГРН. А ГОЛОВІ ОБЛРАДИ ІВАНОВІ МУНТЯНУ ТІЛЬКИ НА ЗАРПЛАТУ ВИДІЛЕНО 500000 ГРН.\”, \”Депутат Ольга Кобевко змусила регіоналів вибачитися за наклеп (документи)\”, \”Недолюстрований Олександр Лієв, якого вимагав люструвати буковинський Майдан, став виконавчим директором Національної суспільної телерадіокомпанії України\”

peredplata