Мер Конотопа пішов пішки до Президента у Київ зі зверненням. Мер Чернівців хоче долучитися до походу

Мер Конотопа пішов пішки до Президента у Київ зі зверненням. Мер Чернівців хоче долучитися до походуВчора ввечері, 5 серпня, міський голова Конотопа Артем Семеніхін вирушив пішки на Київ зі зверненням до Президента про розпуск депутатського корпусу міськради і призначення перевиборів, яке було складено і підписано учасниками народного віче, що пройшло сьогодні вранці, повідомляє «Голос Конотопа».

Напередодці міський голова підписав розпорядження про проведення 5-го пленарного засідання міськради Конотопу. Сесія має відбутися о 10 годині 12-го серпня. Нагадаємо, вже п’ять місяців у Конотопі не відбуваються сесійні засідання. Артем Семеніхін звинувачує у цьому депутатів. В свою чергу, ті мають свою точку зору і говорять про те, що зриває засідання саме мер, адже хоче, щоби депутатській корпус став повністю «ручним» і голосував так, як потрібно очільнику міста.
У перший день пішої ходи до столиці Семеніхін подолав 26 км і отримав благословення. Також під час подорожі мер відмовляється від їжі і буде пити тільки воду.

peredplata