Як Іван Мунтян на Буковині свого сина женив. І чому на весіллі не було Юлії Тимошенко ОНОВЛЕНО

Як Іван Мунтян на Буковині свого сина женив. І чому на весіллі не було Юлії Тимошенко ОНОВЛЕНОНа Буковині Іван Мунтян женив свого сина. Весілля було в \”Аристократі\” у Дубівцях.

Як прийнято було у коисомолі середини 80-х років минулого століття, весілля було безанкогольне. Тому там добре себе почував колишній секретар обкому комсомолу а зараз нардеп від БПП Богдан Онуфрик. Він ніби повернувся до своєї комсомольської юності. Хоча сам Богдан заперечуєтой факт, що у часи косомольської юності він бував на безалкогольних весіллях. Його просто туди не запрошували. Бо він міг випити чарку-другу і тим би зіпсував всю ідеологію безалкоголля.

Минули роки. Богдан Семенович тепер уже не вживає спиртне. Чи не ця обставина стала вирішальною, коли Мунтян наважився Онуфрика запросити на весілля свого сина? Все можливе…

Цікаво, як себе на весіллі почував один із героїв кримінальних зведень поліції Борис Желік? Ще недавно йому довелося пережити жахіття нападу і пограбування озброєних злочинців.

Іншим 500 гостям було по-всякому. Кожен взяв з собою гарно загорнутий шматок торту. Як компенсацію за безалкогольне весілля.

Були там нардепи Оксана Продан з Василем, Іван Рибак… Чекали Юлію Тимошенко. Не прибула. Також не відвідав весілля Максим Бурбак. З міськради були всі депутати від БЮТ та від \”Рідного міста\”, трохи \”Самопомочі\”. Напевне таки там і домовилися про секретаря Продана…

ЧАС покаже.

peredplata