ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! 01.09. 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! 01.09. 2017Сьогодні – День знань

Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі був мирним

Минула доба у районі проведення АТО завершилась без суттєвих змін в обстановці. Російсько-окупаційні угруповання продовжили поодинокі обстріли наших позицій, використовуючи здебільшого стрілецьку зброю. 24 рази відкривали вогонь вороги на Донбсі. Наші мовчали. За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих і поранених у лавах українських військ немає.

Прес-секретар СБУ Олена Гітлянська повідомила, що журналістку Первого канала Анну Курбатову видтурили з України із забороною в\’їзду в країну терміном на три роки.

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з делегацією Конгресу США. Глава держави закликав розглянути можливість збільшення асигнувань на програми допомоги в питаннях безпеки України, включно з наданням озброєнь оборонного характеру.

Телебачення Північної Кореї показало кадри запуску балістичної ракети Хвасон-12, який відбувся 29 серпня.

Лідер КНДР Кім Чен Ин зазначив, що останній ракетний запуск був \”важливою прелюдією\” до удару по Гуаму, – \”передовій базі для вторгнення\” США до Північної Кореї.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов повідомив, що загальне фінансування оборонного бюджету на наступний рік має становити щонайменше 162,7 мільярда гривень.

Він наголосив, що оборонний бюджет у 2018 році \”буде щонайменше 5% від ВВП\”.

Міжнародна компанія Global Firepower, яка щорічно складає рейтинг найкращих армій світу, в цьому році помістила Україну на 30 місце (між Швецією і М\’янмою) з 133 країн. Перше місце зайняла армія США, друге – РФ.

У першу десятку також увійшли Великобританія, Японія, Туреччина, Німеччина і Єгипет.

На Буковині заступника голови однієї з райдержадміністрацій «спіймали» на корупції

Увесь день у Чернівцях утримається ясна погода. Без опадів. 24 градуси тепла.
за останні 130 років
01 вересня:
МАКС: 31.5° (1992)
МІН: 7.0° (1965)
Народний прогноз погоди: Першого дня осені вшановується пам\’ять святого Андрія Стратилата. З цього часу можливі заморозки на ґрунті. Дерева поступово набувають осіннього забарвлення: жовтіє листя берези, починається листопад у ліщини. Наші пращури підмітили: якщо 1 вересня дме вітер з півночі – до холодною осені, а з півдня – до теплої.

Вчора наш сайт відвідали і читали 2749 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США – 112, у Канаді -24, в Еспанії -21, в Італії – 22, у Польщі -34, в Росії -104, в Чехії -3, Австрії -11, Румунії – 17, Франції -5, Німеччині -12, в Угорщині – 9, у Криму – 18, Бельгії -12, Голандії -7, Бразилії -7, Ізраїлю – 4 , Норвегії – 11, Великобританії – 1, Чехії – 7

Активно читають статті \”ГЕНОЦИД ПЕНСІОНЕРІВ В УКРАЇНІ\”. \”На Буковині будуть вибори у 4 ОТГ\” \”Лещенко підтримав Бурбака. Чернівецька міськрада буде розігнана\”

peredplata