На Буковині поліцейські стежать за безпекою вірян-учасників хресної ходи

Сьогодні, 27 липня, до Свято-Володимирського чоловічого монастиря, розташованого в селі Колінківці, вирушили дві групи паломників: з Чернівців і з села Недобоївці. Охорону правопорядку та безпеки дорожнього руху здійснюють співробітники Чернівецького та Дністровського територіальних підрозділів поліції.

Маршрут хресної ходи пролягає по автошляху «Т 2603», де наразі можливі незначні ускладнення руху у зв’язку з проведенням заходу.

Зокрема, одна група вірян рухається від чоловічого монастиря Різдва Пресвятої Богородиці «Гореча» у Чернівцях через села Магала, Рідківці й Топорівці. Маршрут іншої групи паломників пролягає через села Владична, Ширівці, Зарожани, Клішківці, Малинці, Шилівці, Бочківці та Грозинці.

Поліцейські супроводжують обидві групи вірян до місця призначення. До охорони публічної безпеки та порядку задіяно достатню кількість співробітників територіальних підрозділів поліції Чернівецької області.

За попередніми підрахунками, станом на 11:00 загальна кількість учасників хресної ходи складає понад тисячу громадян. Будь-яких конфліктних ситуацій чи правопорушень наразі не допущено.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

поліція
новини
безпека
безпека дорожнього руху

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/news/publichna-bezpeka-ta-poryadok/na-bukovini-policzejski-stezhat-za-bezpekoyu-viryan-uchasnikiv-xresnoji-xodi/

peredplata