У Чернівцях затримали озброєного чоловіка

Поліцейські вилучили у правопорушника нелегальну зброю та направили на експертизу. Правоохоронці продовжують профілактичні відпрацювання території Чернівецької області для припинення незаконного обігу зброї, боєприпасів і вибухівки. Про це інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У Чернівцях затримали озброєного чоловіка

Близько 14 години 18 вересня в ході проведення операції «Зброя та вибухівка» оперативники Чернівецького відділу поліції спільно з патрульними помітили по вулиці Чкалова чоловіка, котрий поводився підозріло. Ним виявився 27-річний чернівчанин, котрий раніше неодноразово був судимий за крадіжки.

Під час поверхневого огляду полісмени виявили та вилучили у нього пістолет марки «EKOL MAJOR» (калібр 9 мм) і 12 набоїв калібру 9 мм. Правопорушник пояснив, що дану зброю і патрони знайшов на вулиці і носить їх з собою для самозахисту. Також поліцейські знайшли і вилучили у чоловіка згорток фольги з порошкоподібною речовиною білого кольору.

Цього ж дня працівники поліції зафіксували ще два випадки незаконного зберігання зброї, боєприпасів і вибухівки. Зокрема, у 43-річного жителя селища міського типу Красноїльська виявлено та вилучено три банки зі 100 грамами пороху, 4 ножі, боєприпаси та комплектуючі для їх виготовлення.

А в Новодністровську правоохоронці викрили раніше судимого 42-річного місцевого жителя, котрий нелегально зберігав при собі 28 набоїв різного калібру і магазин для спорядження патронів калібру 5,6 мм. Знахідку полісмени вилучили.

За всіма вказаними фактами працівники поліції відкрили кримінальні провадження. Вилучене направлено на експертизу, за результатами якої буде обиратися міра покарання правопорушників.

peredplata