Політичний шахер-махер у Мамаївцях на Буковині

Політичний шахер-махер у Мамаївцях на Буковині Вибори у Мамаївській об’єднаній територіальній громаді почалися. На голову висунули 6 кандидатів. У Мамаївцях їх є 5. У Лужанах одна – Наталія Катрюк.
Група товаришів-аграріїв з одним будівельником та мєнтом-даішником зібралися у вівторок (напасний день) у Шведа у ресторані «Золотий колос» у Мамаївцях.
За зачиненими дверима вирішували: хто з ким і проти кого. Будівельник покинув компанію завчасно. Або його не взяли в долю. Або у долі він і не був.
Люди кажуть, що товариші-аграрії активно агітуватимуть за ВО «Батьківщину». З огляду на те, що донька Шведа Героя України на вибори йде від БЮТ – це цілком ймовірний варіант розвитку подій у Мамаївській ОТГ. Не виключено, що й Маковій від протестантської церкви внесе свою лєнту у «Шведську змову».
Аграрії не хочуть програвати одній жінці – Наталії Катрюк. Тому проти неї хоч з «чортом лисим» укладуть угоду. Щоправда Іван Мунтян, голова БЮТ на Буковині та голова облради, таки лисий. Тому не виключаємо, що з ним уже укладено угоду про те, що аграрії підтримають того, на кого Іван вкаже.
Швидше всього, Іван уже вказав на голову Мамаївської сільради Сергія Угринчука. Останній всі роки головування знаходився у приймах Шведа. Тож все, що Швед скаже, й надалі буде виконувати. Інакше Швед його вижене з сільради, яка є власністю Героя.
Все тільки починається.
(далі буде)

peredplata